Hoff – Zdravlje u kojem se uživa

Hoff – Zdravlje u kojem se uživa

Ove nedelje predstavljamo vam Hoff, domaće uzgajivače i prerađivače aronije i prvu kompaniju u svetu koja je aroniju približila krajnjem potrošaču.

Ali, pre nego što vas predstavimo ekipu iz kompanije Hoff, želimo da Vas malo bolje upoznamo sa biljkom aronijom.

Aronija je bobičasto voće nalik borovnici i otkrili su je severno-američki indijanci koji su je koristili uglavnom u hlebu tj. stavljali su je u hleb kako se ne bi pojavljivala buđ i produžila svežina. Pored toga koristili su je i u lečenju. Iako joj je postojbina Severna Amerika, često je nazivaju i ,,sibirskom borovnicom”, verovatno zbog toga što je tamo stekla najveću popularnost ili zbog činjenice da je veoma otporna na niske temperature te može izdržati i do -45 stepeni.

Aronija raste u obliku grma i može dostići visinu od oko 2 metra. Najveći je antioksidans na svetu, najbolji čistač organizma i najjači prirodni proizvod koji pomaže u borbi protiv kancera.



Poslovanje preduzeća Hoff se zasniva na proizvodnji 100% prirodnog matičnog soka ali da bi proširili primenu aronije, osmislili su proizvode sa izuzetno malim procentom šećera koji se u osnovi koristi samo u procesu odgorčavanja ploda.

U blizini Beograda poseduju plantažu aronije na površini od 5ha što je i jedna od tri najveće takve plantaže u Srbiji.  Želja im je da ovo super voće, aroniju, i sve njene blagotvorne mogućnosti približe širokoj populaciji i prva su firma u svetu koja je aroniju približila potrošačima i od gorkog i oporog ukusa iz nje izvukla najbolje. Godine istraživanja doveli su ih i do dva gastronomska proizvoda, a to su nadev i preliv.

Uspesi i priznanja za Hoff se konstantno nižu a izdvajamo neka od najbitnijih:

  • 13 međunarodni sajam etno hrane i pića DIPLOMA u kategoriji sokova
  • 14 međunarodni sajam etno hrane i pića DIPLOMA u kategoriji niskokaloričnih namaza
  • Najbolje iz Srbije 2019. BREND U USPONU
  • 2020 ČUVARKUĆA – upotreba žiga

Moto Hoff-a je – ZDRAVLJE U KOJEM SE UŽIVA

Kao da ovo sve i nije dovoljno, ekipa iz Hoff-a neumorno radi na unapređenju proizvoda te u narednom periodu možemo očekivati i nove ukuse kao i dalji razvoj kompanije i brenda.

Hoff proizvode sa aronijom možete poručiti na našem sajtu.




Nazad na blog

Ostavi komentar

Komenati prolaze odobrenje naših admina